ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

 • 1η Συνεδρία

  Στην πρώτη συνεδρία διάρκειας περίπου 90 λεπτών, επιδιώκεται η εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση με βάση τις διατροφικές συνήθειες και το ατομικό ιατρικό ιστορικό.

  Η αναγνώριση διαφόρων παραγόντων (συμπεριφορικοί παράγοντες, ορμονικοί, γενετικοί) και η παρουσία πάθησης, είναι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τη διατροφή, την πέψη, την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και τον μεταβολισμό του οργανισμού, γι΄ αυτό προκειμένου για τη μείωση της συμπτωματολογίας και των επιπτώσεων της νόσου λαμβάνονται υπόψη στη σύνταξη του διαιτολογίου.

  Είναι σημαντικό λοιπόν να έχετε μαζί σας  τα αποτελέσματα αιματολογικών/βιοχημικών εξετάσεων των τελευταίων 6 μηνών και να ενημερώνετε τη διαιτολόγο για τη φαρμακευτική αγωγή που τυχόν λαμβάνετε.

  Η προσέγγιση συμπληρώνεται με ανθρωπομετρικές μετρήσεις, χρησιμοποιώντας σύγχρονο επιστημονικό εξοπλισμό.

  Μετά την ανάλυση αυτών των πληροφοριών, θέτουμε τους στόχους, καθορίζουμε τη συχνότητα των  συνεδριών και δημιουργούμε ένα  διατροφικό πλάνο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής κάθε διαιτώμενου.

 • Συνεδρίες παρακολούθησης

   

   

   

  Οι συνεδρίες παρακολούθησης είναι διάρκειας περίπου 30-45 λεπτών και περιλαμβάνουν:

  1. Εκτίμηση προόδου που έχει σημειωθεί και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.
  2. Ζύγιση, μέτρηση περιφερειών και ανάλυση σύστασης σώματος.
  3. Σύνταξη νέου διαιτολογίου / διατροφικού προγράμματος.
  4. Αξιολόγηση στόχων.
  5. Διατροφική εκπαίδευση με σκοπό την υιοθέτηση σωστών διατροφικών συμπεριφορών στα πρότυπα της ισορροπημένης διατροφής.

Προετοιμασία πριν τη 1η συνεδρία

Στην πρώτη συνεδρία, συστήνεται, να προσκομίσετε αιματολογικές και βιοχημικές σας εξετάσεις σας, που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο εξάμηνο ή έτος. Αυτές οι εξετάσεις μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας και την κατάσταση θρέψης του οργανισμού σας.

Επιπλέον, προκειμένου για τη σωστή ανάλυση της σύστασης του σώματος, συστήνεται να ακολουθώνται οι σχετικές οδηγίες που δίνονται ανάλογα με τη μέτρηση που θα εφαρμοστεί.

Σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή χρήσης βηματοδότη η ανάλυση σύστασης σώματος πραγματοποιείται με υπέρηχο.

χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

επικοινωνήστε μαζί μας!

2313 087790 | mastori.thessaloniki@gmail.com