Διατροφή εξ' αποστάσεως (e-diet)

Online Διατροφική Παρακολούθηση

Η τεχνολογία μας φέρει πιο κοντά και η απόσταση παύει να είναι πρόβλημα στην υιοθέτηση ορθών διατροφικών συνηθειών!

 

 

Η εξ' αποστάσεως διατροφική παρακολούθηση (e-diet ή on line διατροφή)  αποτελεί μία μέθοδο παροχής διαιτολογικών υπηρεσιών μέσω διαδικτύου, με αποτελέσματα όμοια με αυτά που έχουμε στις δια ζώσης διαιτολογικές συνεδρίες. Είναι η ιδανική επιλογή, για όσους μένουν εκτός Θεσσαλονίκης, για κατοίκους του εξωτερικού ή για όσους η πρόσβαση στο διαιτολογικό γραφείο δεν είναι εφικτή λόγω απόστασης, χρόνου ή κατάσταση υγείας, αλλά παρ’ όλα αυτά επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, προκειμένου να βελτιώσουν την υγεία και την ποιότητα ζωής τους.

Σκοπός είναι η επίτευξη του στόχου που θέτει κάθε άτομο και η μακροπρόθεσμη υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών, με σκοπό τη διατήρηση του επιθυμητού αποτελέσματος.

 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 

 1. Αρχικά επικοινωνούμε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • Τηλεφωνικά, με κλήση στο 2313087790

 • Με τη χρήση Skype, με το όνομα : mastori.thessaloniki

 • Με τη χρήση Viber, με κλήση στο κινητό σας τηλέφωνό

 • Με τη χρήση Facebook messenger, μέσω της σελίδας του διαιτολογικού γραφείου (Διαιτολογικό Γραφείο-Μαστορή Χριστίνα)

 1. Κλείνουμε ραντεβού είτε τηλεφωνικό, είτε μέσω skype, messenger ή viber, διάρκειας τουλάχιστον 60 λεπτών. Πριν το προγραμματισμένο ραντεβού είναι επιθυμητή η αποστολή πρόσφατων αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεων με email ή φαξ.

 2. Όπως και στις δια ζώσης διαιτολογικές συνεδρίες, στο πρώτο ραντεβού γίνεται η λήψη του ιατρικού και διατροφικού ιστορικού και κατόπιν σχεδιάζεται εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και συμβουλευτικής σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ατόμου.

 3. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίας σχεδιάζεται το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, μαζί με έναν οδηγό διατροφικής εκπαίδευσης, χρήσιμο ενημερωτικό υλικό και συνταγές προσαρμομένες στις διατροφικές σας ανάγκες.

 4. Η παρακολούθηση του σωματικού σας βάρους γίνεται από εσάς σε εβδομαδιαία βάση με τη χρήση οικιακής ζυγαριάς και μεζούρας, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δωθούν. Η συχνότητα των διαδικτυακών συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους που θέτουμε από κοινού, είτε εβδομαδιαία ή ανά δύο εβδομάδες, με σκοπό την παροχή συνεχούς διατροφικής υποστήριξης, καθοδήγησης και εκπαίδευσης, με στόχο την επιτευξη των στόχων σας.

 5. Η πληρωμή των προγραμμάτων γίνεται με ονομαστική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω e-banking ή μεσω link συναλλαγής, που ήδη θα σας έχω γνωστοποιήσει από την πρώτη επικοινωνία μας. Επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε, καταθέτετε το ποσό που σάς αντιστοιχεί και αποστέλλετε την απόδειξη της κατάθεσης μέσω email.

 6. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, σας αποστέλλονται ηλεκτρονικά, το πρόγραμμα διατροφής και οι οδηγίες εφαρμογής του, τα ενημερωτικά έντυπα καθώς και η νόμιμη απόδειξη παροχής υπηρεσιών στη διεύθυνση κατοικίας σας.

.